DODELJENA 2 STANA U BEOGRADU U IGRI "UZMI RAČUN I POBEDI": Dobitnici uskoro uzimaju ključeve u ruke
Uzmi račun i pobedi", Foto: Marina Lopičić, Printscreen/uzmiracun.rs

nagradna igra

DODELJENA 2 STANA U BEOGRADU U IGRI "UZMI RAČUN I POBEDI": Dobitnici uskoro uzimaju ključeve u ruke

Novi ciklus nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2024" traje od 25. aprila do 8. juna 2024

Objavljeno:

Danas su izvučeni dobitnici stanova u Zemunskim kapijama koji su igrali "Uzmi račun i pobedi."

Novi ciklus nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2024" traje od 25. aprila do 8. juna 2024. Ukupan nagradni fond ovog kruga obuhvata 10 stanova u Beograd, ukupne vrednosti od 1,9 miliona evra. Pet javnih izvlačenja se održava od 11. maja do 8. juna, a danas su izvučeni novi dobitnici stanova.

Izvučeni brojevi koji su iznedrili prvog dobitnika su 727618 koji predstavljaju deo alfanumeričkog koda. Nakon toga izabrana su dva slova pritiskanjem na taster, a to su AM. Jednoiposobni (47 kvadrata) stan je osvojio Dragan Radenović. Dragan Radenović je platio račun 1.502 dinara i zbog toga i osvojio stan.

Izvučeni brojevi koji su iznedrili drugog dobitnika su 798119 koji predstavljaju deo alfanumeričkog koda. Nakon toga izabrana su dva slova pritiskanjem na taster, a to su BV. Dobitnik dvosobnog stana u Zemunskim kapijama Mirjana Milovanović, koja je platila račun u Ćićevcu u iznosu od 2.133 dinara.

Podsetimo, pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaju fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji su registrovani nakon toga ili koji nisu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju.

Novi krug donosi i jednu novinu za bezgotovinska plaćanja. Unosom u aplikaciju, svaki fiskalni račun dobija jedinstveni alfanumerički kod, a ukoliko je na nalogu zabeležen bezgotovinski način plaćanja (karticom, instant i dr.) dobija se i još jedan dodatni kod. Svi dodeljeni kodovi ravnopravno učestvuju u javnim izvlačenjima.

Bonus video:

23:08

KVIZ-S07-EP21

(Espreso/Mondo/J.D./Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.